Ieder jaar presenteert de vijverspecialist Velda weer nieuwe producten. Dit zijn soms oude producten in een nieuw jasje maar ook volledig nieuwe producten. In 2018 presenteert Velda de volgende nieuwe vijverartikelen.

Nieuwe vijverproducten 2018 Velda

 

Velda drijvende vijverbeluchting

Drijvende vijverbeluchting

De Silenta Solar Air Float is een drijvende vijverbeluchting op zonne-energie. Zonder stekker dus ook zonder stroomkosten !!

Deze Silenta Air FLoat  heeft drie verschillende standen.

- dagstand: de luchtpomp werkt en niet-gebruikte energie wordt opgeslagen

- nachtstand: de luchtpomp werkt als er voldoende energie in de accu is opgeslagen

- oplaadstand: de luchtpomp is uitgeschakeld en de accu wordt opgeladen

 

 

Drijvende mistmaker

Drijvende mistmaker

De drijvende mistmaker is erg leuk om de speciale sfeer van de vroege ochtend mee na te bootsen.

Een vijver is in de ochtend vaak gehuld in nevel en dit geeft een rustgevende sfeer. Met deze mistmaker creëer je deze sfeer de hele dag indien je dit wenst. Over je waterpartij hangt de hele dag een laagje mist. De opvallende zonnestralen geven helemaal een speciaal effect in het vijverwater met deze drijvende mistmaker. Voorzien van 3 nozzles en inclusief 5 meter kabel vanaf de trafo en 2 meter kabel vanaf de stekker. 

 

 

 

 Outdoor beluchtingsset

Outdoor beluchtingsset

Een beproefd recept in een nieuw jasje: de Silenta luchtpomp staat al jaren bekend als een prima kwaliteitsproduct. De nieuwe generatie Silenta Air Outdoor is de verbeterde versie van deze bekende Silenta's. Alle modellen van deze nieuwe serie koppelen een zeer laag geluidsniveau aan grote prestatie's. We hebben de Silenta Air Outdoor 1200, 1800, 3600, 4800  en het topmodel de 6000

De nieuwe Silenta's zijn bestand tegen regenwater en worden als complete set geleverd met slang en luchtstenen. Uiteraard is de garantie 24 maanden !

 

 

 

 Velda Floating Glass Lights set van 3

LED-verlichting

De Floating Glass Lights zijn gemaakt van helder glas met een kern van glasvezels. Het stijlvolle design in combinatie met de hoogwaardige materialen zorgen voor een zeer exclusieve uitstraling. Met de afstandshouder kun je de bollen perfect positioneren op het vijveroppervlak en voorkom je dat ze elkaar kunnen raken.

Deze LED-bollen zorgen voor een unieke sfeer in de donkere avonduren of bij de invallende duisternis maar zijn ook overdag leuk om te zien in je vijver. Ware blikvangers in iedere natuurvijver !

 

 

Bekijk hier alle producten van de collectie van Velda