AquaNatural biologische producten voor een gezonde vijver

Blog VijverCompleet Probiotica

AquaNatural producten zijn biologische producten op basis van probiotica die zorgen voor een gezonde vijver. Probiotica zijn levende bacteriën. Wanneer deze aan het vijverwater worden toegevoegd, dan zijn zij in staat om zichzelf te vermeerderen. Hierdoor blijven zij actief en verrichten zij veel goed werk in de vijver. Wanneer je wilt genieten van een schone, mooie en gezonde vijver, dan zijn de biologische producten van AquaNatural zeker aan te raden. Natuurlijk kun je AquaNatural bestellen bij VijverCompleet, initiatief van CompleetShops

Waarom kiezen voor probiotica?

Probiotica helpt de meest voorkomende problemen met vijverwater effectief te voorkomen. Een veel voorkomend probleem is bijvoorbeeld stankoverlast. In de vijver zijn micro-organismen aanwezig die het vuil in het water als voeding gebruiken. Zij zetten dit in gassen om, waardoor er een onaangename geur verspreid wordt. Probiotica helpt bij het minimaliseren van deze geur. Daarnaast kan probiotica microbiële groei tegengaan en organisch vuil verwerken.

Wat maakt AquaNatural anders dan andere producten?

AquaNatural artikelen weten zich op meerdere vlakken te onderscheiden van andere producten die zorgen voor een gezonde vijver.

Verreweg de meeste producten op dit vlak zorgen ervoor dat vijverproblemen worden opgelost. Dat is natuurlijk fantastisch, maar het blijft altijd beter om problemen in de vijver te voorkomen. Daar zijn de AquaNatural producten voor bedoeld.

Onze AquaNatural producten voorkomen problemen, zodat producten om problemen te verhelpen niet meer nodig zijn.

AquaNatural VijverCompleet

Wat doen de vijver bacteriën van AquaNatural?

Het is belangrijk dat er goede vijverbacteriën in de vijver aanwezig zijn. Zij zorgen voor een biologisch evenwicht en dit is belangrijk. De vijver bacteriën hebben namelijk belangrijke taken. Zo zorgen zij voor het afbreken van rottend vijverslib, ammoniak en visuitwerpselen. Ook overtollig afval van visvoer wordt effectief afgebroken. Daarnaast ruimt het afgestorven waterplanten op en kan alggroei worden voorkomen, wat uiteraard ook heel belangrijk is.

Voor wat voor vijvers zijn de AquaNatural producten geschikt?

De AquaNatural producten zijn in onze webwinkel beschikbaar in diverse varianten. Zo kun je bij VijverCompleet een geconcentreerde uitvoering van AquaNatural bestellen voor reguliere vijvers tot 100 m² en boven de 100 m³. Daarnaast hebben wij een geconcentreerde uitvoering speciaal voor koivijvers tot 100 m² en boven de 100 m³. Voor koivijvers hebben wij ook AquaNatural producten om in het nieuwe seizoen mee op te starten.

AquaNatural kopen voor de vijver

Wil jij AquaNatural kopen om op biologische wijze te zorgen voor een gezonde vijver? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Neem gerust eens een kijkje in ons online assortiment en bestel het product dat jij nodig hebt. Wil jij wel de producten van AquaNatural bestellen, maar weet je niet precies welke je nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij informeren en adviseren je graag over de AquaNatural producten.