KoiLelie Medium of XL: ideaal voor elke koivijver

Blog VijverCompleet KoiLelie

De KoiLelie is een echte aanwinst voor elke koivijver, vooral omdat de KoiLelie veel belangrijke voordelen te bieden heeft. Voor diverse formaten koivijvers is er een passende KoiLelie te vinden. Bij VijverCompleet, onderdeel van CompleetShops, kun je online een KoiLelie Medium of een KoiLelie XL bestellen tegen een scherpe prijs.

Waarom de KoiLelie kopen?

Veel mensen willen genieten van een mooie waterlelie in de vijver. Dit is op een normale wijze niet mogelijk wanneer er koi in de vijver leven. Deze beschadigen de waterlelie namelijk, waardoor deze nooit lang mooi blijft. Je kunt waterlelie laten groeien en laten bloeien in de koivijver door gebruik te maken van de KoiLelie. Hierdoor is een koivijver met waterlelies wél mogelijk. Je kunt een KoiLelie kopen in de maten Medium en XL.

De ring van de KoiLelie wordt onzichtbaar

De KoiLelie is voorzien van een drijvende ring. Je kunt iedere soort waterlelie los in de ring plaatsen. De mand zorgt ervoor dat de koi er niet bij kunnen. Naar mate de waterlelie verder groeit komt deze verder over de drijvende ring, waardoor de bladeren er uiteindelijk overheen gaan hangen. Hierdoor is de drijvende ring van de KoiLelie op den duur niet meer zichtbaar.

Diverse voordelen van de KoiLelie

Wanneer je een koivijver hebt, dan wil je hier natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. Je wilt de vijver zo mooi mogelijk maken, voor jezelf en voor de koi die erin leven. Je kunt natuurlijk de KoiLelie bestellen om gewoon te kunnen genieten van mooie waterlelies in je koivijver, maar er zijn meer belangrijke voordelen, ook voor de vissen. Zo zorgt de KoiLelie voor steeds meer schaduw in de vijver naar mate de waterlelies groter groeien. De koi kunnen zich onder en achter de mand verschuilen. Daarnaast is een KoiLelie ook ideaal wanneer je jaarlijks meerdere jonge koi wilt overhouden zonder hier te veel moeite voor te doen. Eitjes kleven aan de waterlelie vast. De jonge koi kunnen zich vervolgens gemakkelijk in het afgeschermde deel verstoppen, waardoor zij niet kunnen worden opgegeten door de volwassen koi in de vijver.

De drijvende ring op de gewenste diepte brengen

Standaard komt de drijvende ring van de KoiLelie natuurlijk gelijk met het wateroppervlak te liggen. Het kan wenselijk zijn dat de drijfring iets dieper ligt, waardoor deze van begin af aan minder in het zicht is. Je kunt heel eenvoudig de bodem van de drijfring verzwaren tot deze zich op de gewenste diepte bevindt.

Dit verlagen is mogelijk bij zowel de KoiLelie Medium als de KoiLelie XL.

Op beide varianten krijg je van ons 2 jaar garantie.

KoiLelie kopen VijverCOmpleet

Wil jij een hoogwaardige KoiLelie kopen?

De KoiLelie biedt diverse voordelen waar iedere eigenaar van een koivijver zeker van kan genieten. Wil jij je vijver ook mooier en natuurlijker maken met een KoiLelie? Dan kun je bij ons een goede KoiLelie kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wil jij wel een KoiLelie bestellen, maar wil je eerst meer informatie of een professioneel advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.