Malamix voer en medicijnen bij VijverCompleet

Malamix kopen

Malamix voer en medicijnen zijn de beste keuze voor de optimale verzorging van de koi. Deze bijzondere vissen hebben vanzelfsprekend de juiste verzorging nodig om een goede gezondheid te behouden. Malamix voer en medicijnen worden met zorg samengesteld en zijn volledig gericht op het welzijn van de koi. Natuurlijk kun je Malamix voer en medicijnen online bestellen bij VijverCompleet, onderdeel van CompleetShops.

Samengesteld door koi-expert Maarten Lammens

Malamix voer en medicijnen zijn niet zomaar samengesteld en op de markt gebracht. Hier is veel onderzoek aan vooraf gegaan. De producten zijn ontwikkeld door koi-expert, ook wel ‘De Koidokter’, Maarten Lammens (26-12-1974). Deze Belgische koi-expert studeerde in 1995 af als kandidaat-dierenarts en mocht zich 3 jaar later daadwerkelijk dierenarts noemen. Hier hield het avontuur voor Maarten Lammens niet op, want hij wilde zich specialiseren. Dit deed hij in visziekten, aan de universiteit Geneeskunde in Gent. Het ontwikkelen van de Malamix medicijnen was dan ook een logische stap. Als koi-specialist is Maarten Lammens tegenwoordig op internationaal niveau bekend.

Het Malamix voer kent een unieke samenstelling

Malamix voer is, net als de Malamix medicijnen, niet vanzelf ontstaan. De Koidokter heeft lang gezocht naar de ideale samenstelling. De zoektocht startte in 2010, met het testen van Malamix 17 in vloeibaar formaat. Na veel vraag werd er ook een product ontwikkeld in korrelformaat. Hierdoor kan het Malamix koivoer worden opgenomen door huid en kieuwen, maar ook zorgen voor een positief effect op de spijsvertering. De Malamix 17 kan goed worden aangevuld met de Malamix Food voor een optimale verzorging van de koi. In Malamix Food zijn diverse unieke ingrediënten te vinden, waaronder insuline, spirulina, aloë vera, lookpoeder, astaxanthine en de vitamines A, C, D3 en E. Dit zijn nog enkel de toevoegingen aan een ijzersterke basis.

Malamix productie in de Benelux

Malamix kopen VijvverCompleet

We zijn allemaal wel bekend met het feit dat de productie van populaire en veel verkochte producten vaak op den duur wordt verplaatst naar een locatie hier ver vandaan. Vaak moeten we dan denken aan een land in Azië, waar de productie in veel gevallen gewoonweg een stuk goedkoper kan. Voor de Malamix producten is er speciaal voor gekozen om dit niet te doen en de productie binnen de Benelux te houden. Hier zijn belangrijke redenen voor. Eén van de belangrijkste redenen is wel dat de Malamix producten optimaal vers moeten zijn en deze garantie kan uitsluitend worden gegeven wanneer de productie in de Benelux plaatsvindt.

Dat is dus topkwaliteit uit de Benelux !

Malamix voer en medicijnen kopen

Malamix voer en medicijnen kunnen eenvoudig worden besteld in onze webwinkel. VijverCompleet biedt een ruim assortiment Malamix producten aan. Voorheen waren uitsluitend de 5 kilogram en 10 kilogram verpakkingen van het Malamix voer beschikbaar, maar hier is in 2019 een 7 kilogram verpakking aan toegevoegd. Bestel de producten online tegen een aantrekkelijke prijs en biedt zo het beste aan je vissen. Heb je meer informatie of advies nodig? Dan vertelt onze klantenservice je graag meer over Malamix voer en medicijnen.