Dolphin is een merk dat op de markt wordt gebracht door het bedrijf Maytronics. Deze onderneming focust al jarenlang op het bieden van de meest innovatieve zwembadreinigingsoplossingen. Maytronics staat dan ook aan de top in marktaandeel en innovatie. Al meer dan 30 jaar wordt er optimale kennis vergaard om de beste producten aan de consument aan te kunnen bieden. Met het merk Dolphin worden er producten op de markt gebracht die ervoor zorgen dat mensen veel meer plezier kunnen halen uit hun zwembad.

Maytronics geeft zelf aan dat zij al meer dan 30 jaar pionier zijn op het gebied van robotachtige zwembadreinigers. Door de jaren heen is er een flink assortiment Dolphin producten ontstaan. Het gaat om een mooi assortiment Dolphin robotreinigers voor de meest uiteenlopende zwembaden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het realiseren van een groeiend aantal gerelateerde producten.

Uiteindelijk zijn de Dolphin producten bedoeld om zwembadreiniging een stuk makkelijker te maken voor de consument, zodat deze meer kan genieten van het zwembad. Natuurlijk zijn de Dolphin robots van Maytronics ook bij ZwembadCompleet te verkrijgen.

2 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Dolphin Bio Bodemzuiger

  Dolphin Bio Bodemzuiger
  Speciale prijs € 2.099,00 Normale prijs € 2.595,00
  Op werkdagen vóór 14:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Dolphin Bio slangenset

  Dolphin Bio slangenset
  € 129,00
  Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

2 Artikelen |

Aflopend sorteren