Grote indruk door kwaliteit

Shott is een Italiaanse onderneming die werd opgericht in het jaar 2000. Het bedrijf werd opgericht om aquariumpompen te gaan produceren en verkopen. Al snel bleek dat er meer kansen open lagen voor Shott en deze kansen bleven zeker niet onbenut. Het assortiment van Shott is inmiddels aangevuld met diverse producten voor zwembaden en vijvers.

1 Artikel |

Aflopend sorteren
  1. Shott fonteinpomp FK4000

    Hozelock fonteinpomp Cascade 450
    Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
    1-2 werkdagen levertijd

1 Artikel |

Aflopend sorteren

Tegenwoordig kan het assortiment van Shott worden opgedeeld in twee groepen. Op de eerste plaats is er de groep producten voor de vijver. Zo zijn er onder meer pompen, filters en onderhoudsproducten voor particuliere vijvers te vinden in het aanbod. Daarnaast is er de groep Shott producten voor zwembaden. Dit assortiment is eveneens zeer compleet, met onder meer verwarmingssystemen, pompen en filters.

In relatief korte tijd heeft het merk Shott grote indruk op de markt gemaakt. De populariteit van de producten hangt vooral samen met de uitstekende kwaliteit die altijd gegarandeerd kan worden. VijverCompleet heeft diverse producten van het merk Shott in het assortiment opgenomen, waaronder zandfiltersets, zwembadpompen en vijverpompen.