Over VijverCompleet

Wij zijn VijverCompleet, onderdeel van CompleetShops. We zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in vijvers en vijveraccessoires. We geven je graag een advies met verstand van zaken en willen niets liever dan dat je een tevreden klant van ons wordt. 

2015 VijverCompleet

Januari De schetsen en de plannen zijn klaar. Vijvercompleet.nl is in aanbouw!

April De Lancering van vijvercompleet.nl. Een online warenhuis waar een keuze gemaakt kan worden uit ruim 3000 artikelen. 24 uur per dag, iedere dag opnieuw.

2016 VijverCompleet

Maart Enkele nieuwe merken worden toegevoegd aan ons assortiment. Naast Velda zijn we trots om voortaan ook Oase producten aan te bieden aan onze klanten.

2017 VijverCompleet

Augustus: De ontwikelaars van de software waar de VijverCompleet webshop op draait wordt drastisch vernieuwd. Een nieuwe versie komt beschikbaar. Alle data en klantgegevens moeten veilig worden overgezet en we hebben als doel dat de nieuwe VijverCompleet shop in september 2018 klaar moet zijn.

VijverCompleet 2018

Februari: AquaNatural wordt vernieuwd. De populaire producten op het gebied van wateronderhoud krijgen een nieuwe uitstraling.

Aqustus: VijverCompleet is klaar voor de toekomst. Vanaf eind augustus draait onze webshop op de gloednieuwe Magento 2 omgeving. Het heeft wat uren gekost maar we zijn bijzonder trots op het eindresultaat. De site heeft duidelijk gewonnen aan snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. En dat is nu net waar we altijd naar op zoek zijn. Ook de mobiele en tablet gebruiker kan nu nog beter navigeren op onze shop.