Over VijverCompleet

Welkom bij VijverCompleet, onderdeel van CompleetShops. Wij zijn hét online adres voor de aanschaf van de meest uiteenlopende vijverartikelen. Wil je een vijver kopen? Dan staan wij voor je klaar. Heb je al een vijver en zoek je naar de beste accessoires? Voor alle vijverbenodigdheden kun je bij ons ook uitstekend terecht. VijverCompleet biedt een compleet assortiment voor iedere vijverliefhebber.

 

Het ontstaan van VijverCompleet

In januari 2015 werden de eerste schetsjes voor VijverCompleet op papier gezet. De webwinkel werd tot in de puntjes gepland en gevuld met een nauwkeurig geselecteerd assortiment. Uiteindelijk startte de webwinkel in april 2015 met een mooi assortiment van meer dan 3.000 vijverartikelen. In 2016 werd het aanbod merken uitgebreid met onder meer de producten van Velda en Oase. Na een mooie start van de webwinkel was het tijd voor een stukje vernieuwing. In augustus 2017 werd er een start gemaakt aan het realiseren van een compleet nieuwe versie van VijverCompleet. Wij wilden méér aandacht voor de online veiligheid van onze klanten, en dat is zeker gelukt. In augustus 2018 was de compleet nieuwe webwinkel van VijverCompleet klaar om van start te gaan, met een groter assortiment, meer snelheid en een optimale gebruiksvriendelijkheid.

 

De toekomst van VijverCompleet

VijverCompleet is een fantastische webwinkel geworden, maar klaar is het natuurlijk nooit. Wij hebben een missie, namelijk het bieden van het meest ruime en veelzijdige assortiment op vijvergebied. We zijn hard op weg, maar er komen altijd weer nieuwe producten bij. Dit betekent dat wij blijven werken aan VijverCompleet. Zo zorgen wij voortdurend voor nieuwe producten in het assortiment en breiden wij de mogelijkheden van onze webwinkel uit. Wij houden alle ontwikkelingen op de markt in de gaten en voegen de beste innovaties toe aan ons online assortiment. Dit houdt VijverCompleet écht compleet, nu en in de toekomst.

 

Het assortiment van VijverCompleet

VijverCompleet biedt een zeer veelzijdig assortiment met kwaliteitsproducten van diverse merken. Je kunt bij ons terecht voor vijverpompen, vijverfilters en vijverbeluchting, maar ook voor UV-C, waterbehandeling en vijververwarming ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om vijveraanleg of vijveronderhoud: wij hebben in huis wat jij nodig hebt. Uiteraard zijn we hierbij de vissen niet vergeten. Ook voor visvoer en verzorgingsproducten voor vissen ben je bij ons welkom.