Jouw droomvijver is binnen handbereik

Je hebt een mooi beeld voor ogen: je wilt een tuin met jouw droomvijver. Er komt natuurlijk veel kijken bij het aanleggen van een vijver. Het is geen klus die je zelf even klaart. Het aanleggen van een vijver moet zorgvuldig gebeuren. Om jouw droom uit te laten komen, ben je bij ons aan het juiste adres! In overleg kunnen wij vrijwel alle soorten vijvers aanleggen en aan je wensen voldoen. Vijvercompleet komt langs op locatie voor een vrijblijvend gesprek en bespreekt met jou wat je wensen zijn. Door de locatie te analyseren, zien wij wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin. We maken een uitgebreid plan van aanpak om jouw droomvijver te creëren.

 1. Meest Verkocht
  Oase PondoVac 3 vijverstofzuiger

  Oase PondoVac 3

  Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 369,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Beste Deal
  Vijverafdeknet 3 x 4 meter

  Vijverafdeknet 3 x 4 meter

  Speciale prijs € 3,95 Normale prijs € 12,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Nieuw in Collectie
  Vijverafdeknet | op maat zwart Vijverafdeknet | op maat zwart

  Vijverafdeknet | op maat

  € 9,95
  3-7 werkdagen levertijd

Een goed vijverontwerp is het halve werk!

De eerste voorwaarde die wij stellen voor de aanleg van een vijver is een goed vijverontwerp. Het ontwerp bestaat uit een plattegrond van de tuin met daarin de nieuwe vijver, het dwarsprofiel van de nieuwe vijver en een beplantingsplan. Dit ontwerp is de uitgangspositie van waaruit wij te werk gaan.

Naast de aanleg van een vijver kan je er ook voor kiezen om de hele tuin aan te pakken. Door onze samenwerking met zeer ervaren tuinarchitecten en hoveniers bieden we je het complete plaatje!

In onze organisatie zijn de lijntjes kort waardoor we je snel van dienst kunnen zijn. De flexibiliteit zorgt ervoor dat de vijveraanleg op een korte termijn kan plaatsvinden en ook opgeleverd wordt.

Vijveronderhoud is van cruciaal belang

Je wilt optimaal kunnen genieten van je vijver en dat het milieu in de vijver in evenwicht is. Een vijver onderhouden is erg belangrijk. Doe je dit niet, dan kan dit grote schadelijke gevolgen hebben voor het milieu en de vissen in je vijver. Vijvercompleet biedt ook mogelijkheden om je vijver te onderhouden. Je bent dan verzekerd van de beste waterkwaliteit en je weet dat alle technische ondersteuning naar behoren werkt.